Booking

Valsgård Hallen
Her får du alle detaljerne omkring booking.

Booking

Booking / Afbooking

Nedenfor kan du læse om reglerne for booking og afbooking af lokaler i Valsgård Hallen.

Romane bei der Arbeit – das Phänomen ist viel häufiger als Sie denken! Die Bestätigung davon ist die letzte Studie der Dating-Site-Saucy-Termine. Glückwunsch: Wenn Sie Ihren Kollegen Edward und den Leiter der Personalabteilung Zinraida Igorevna in Ajulter vermutet haben, wegen der Tatsache, dass Eduardo ein https://osterreichapotheke24.com/viagra-generika-sildenafil/ Ticket an das Sanatorium erhielt, dann sind Sie höchstwahrscheinlich richtig! (WARNUNG: Irgendwelche Ähnlichkeiten mit echter Zinraida-Igoround-Zufälligkeit! )

Booking

Booking

Gælder for Stor hal, Lille hal, Cafeteria og mødelokaler

Foreninger

Booking for en hel sæson kan kun foretages for én sæson (12 måneder).

Skoler og institutioner

Skolebookinger kan maksimalt foretages for ét skoleår.

Enkeltbookinger fra skoler og institutioner foretages løbende ved henvendelse til halinspektøren.

Kommercielle og private

Forespørgsler om kommercielle og private arrangementer rettes til halinspektøren.

Oversigt over bookinger

Nedenfor kan du se en oversigt over de bookinger, der er i hallen. Du har derfor mulighed for at se, hvornår hallen er ledig og hvornår, der er aktivitet i hallen.

På sigt vil det blive muligt at leje de ledige haltimer via vores bookingsystem her på hjemmesiden. Indtil da skal du kontakte Peter på tlf. 24 95 95 10, hvis du ønsker at leje hallen.

Afbooking

Afbooking

Gælder for Stor hal, Lille hal, Cafeteria og mødelokaler

Af booking af reserverede tider kan foretages med 4 ugers varsel ved henvendelse til halinspektøren.

Afbooking med mindre end 4 ugers varsel betyder fuld timebetaling, med mindre Valsgaard Hallen udlejer timerne til anden side.

Det er kun muligt at afbooke sæsonbookinger, såfremt der er tale om lukning af hold eller lign. Foreningen/skolen/institutionen, bedes hurtigst muligt kontakte halinspektøren, når eller hvis dette forekommer.

Ved afbestilling af større kommercielle og private arrangementer betales et administrationsgebyr på 10 % af slutbeløbet. Ved ikke rettidig afbestilling, eller udeblivelse uden afbud, hæfter bestilleren for derved opståede tab som ansættes til 50 % af det bestilte arrangement. Såfremt de bestilte lokaler helt eller delvis udlejes til anden side, nedsættes erstatningen.

Valsgaard Hallen forbeholder sig ret til at aflyse enkeltdage/timer i forbindelse med større arrangementer. Dette skal ske med min. en måneds varsel, med besked direkte til berørte lejere og med opslag i de pågældende lokaler. Så vidt det er muligt tilbyder Valsgaard Hallen andre lokaler, eller en alternativ dag. Der ydes ingen økonomisk kompensation for dette.

I tvivlstilfælde vedr. ovenstående, er det halinspektøren og Valsgaard Hallens bestyrelses beslutning, der er afgørende.

Ovenstående er godkendt på bestyrelsesmøde i Valsgaard Hallen tirsdag den 3. oktober 2017