Information

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 08.00 – 22.00

Tirsdag: 08.00 – 22.00

Onsdag: 08.00 – 22.00

Torsdag: 08.00 – 22.00

Fredag: 08.00 – 22.00

Lørdag: 08.00 – 22.00

Søndag: 08.00 – 22.00

 

SUNDHEDSPOLITIK

Sundhed og velvære er som oftest målet, når danskerne dyrker motion. Det er derfor naturligt at tænke og tale sundhed i et bredt perspektiv hos os i Valsgaardhallen. Vores sundhedspolitik vil sætte rammerne for hallens holdning til sundheden og samtidig er den med til at definere nogle regler, som vi ser overholdt, mens man befinder sig på hallens område.

 

Mad

 

Rygning

 

Alkohol

 

Stoffer

Præstationsfremmende medikamenter er ikke tilladt på hallens område. Salg og brug af doping vil medføre bortvisning og politianmeldelse.

Trivsel

Alle skal have mulighed for at mødes og udøve deres sport under optimale forhold. Derfor skal al omgang med hinanden foregå i en god og ordentlig tone.

Mobning

Idrætshallen er dagligt besøgt af mange mennesker – og der skal der være plads til alle. Derfor tolerer vi ikke nogle former for mobning.

UDVIKLINGSPLAN

Udviklingsplanen er under udarbejdelse

 

HALLENS HISTORIE

Valsgaardhallen har sin begyndelse i 1985.

Lige siden den spæde start har idrætshallen dannet rammerne for fællesskab og fysiske aktiviteter. Det er ikke blot et sted, hvor man kan dyrke idræt men også et mødested for både store og små. Hallen er dagligt besøgt at alt fra dagpleje, børnehave, skole, der skaber liv i hallerne til seniorer, der mødes i cafeteriet til et spil kort eller billard og en god snak over en kop kaffe.

Hele Valsgaards historie er præget af sammenhold, engagement og initiativ fra borgernes side. Her kan du læse, hvordan Valsgaardhallen kom til verden.

Læs hele historien her